Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aki szenved(ett) krónikus...

Aki szenved(ett) krónikus arcüreg-gyulladással, hogyan sikerült kilábalni belőle?

Figyelt kérdés

3-4 éve szenvedek krónikus arcüreg-gyulladással. Voltam fül-orr-gégésznél államiba, magánban 7-8 alkalommal is. Azt állapították meg hogy meg van duzzadva az orr nyálkahártyám, kagylók, stb..

Átestem egy j.o FESS műtéten, volt orrsövény műtétem is, idén februárban de továbbra is szenvedek.

Ha mélyebb levegőt veszek, gyakorlatilag érzem a dobhártyámon is.. Mometason szteroid orrdpray, CleanSin orrmosó, sószoba, szűzáldozás, mindent kipróbáltam de semmi javulás. A fogaimmal is voltam magánrendelésen, minden rendben van velük.

Akik már tudtak kigyógyulni, hogyan sikerült? Évek óta alig-alig érzek illatokat, ízeket, folyamatosan dugul az orrom, fülem.. Minden tanácsért hálás vagyok..

tegnap 19:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!