Mennyire fáj a fogászati érzéstelenítés ?
Figyelt kérdés
A héten megyek fogorvoshoz és még sosem kértem érzéstelenítést mert nem tudom mennyire fáj viszont a fúrás az nagyon nem kellemes és az előző is nagyon fájt , nektek milyen volt?ma 13:30
1/6 anonim válasza:
Nem olyan vészes mint amilyennek elképzeltem anno
2/6 A kérdező kommentje:
Mert ugye utána várni kell egy darabig hogy kimenjen viszont ha nem kérek utána egy óra múlva már ehetek is és nem zsibbad
ma 13:36
3/6 anonim válasza:
A szuras helyet elozoleg bekenik erzestelenito zselevel, szoval biztosan nem fog fajni. Erezni fogod, nem kellemmes erzes, de nem veszes.
4/6 anonim válasza:
Attol fugg. Sima tomesnel szinte eszrevehetetlen, kicsit csip, de ennyi.
Viszont amikor felul gyokerkezeltek egy fogamat es a szajpadlasomba is kaptam erzestelenitot, hat ott osszeszartam magam szinte, az brutalis volt.
De csak 1 percig tartott es cserebe utana a kezeles nem fajt. :D
5/6 anonim válasza:
Lehet kérni érzéstelenítő zselét, vagy sprayt utána már nem lesz vészes. Én nem kaptam, nekem olyan kicsit feszítő érzés volt mikor beszúrta de kibírható, utána fokozatosan zsibbadt le az arcom. Ha jó fogorvoshoz mész nem lesz baj🙂
6/6 anonim válasza:
#3 nekem soha sehol nem kenték be, mindig nagyon fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!