Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vastagbél tükrözés menete? Ho...

Vastagbél tükrözés menete? Hogyan működik? Bódítással, nyugtató injekcióval milyen? Fájdalmas? Kibírható? Mik a tapasztalatok? Hasmenéses IBS miatt küldött el az orvosom. Félek elmenni.

Figyelt kérdés

dec. 15. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Kibírható. Nekem bódításban volt. Igazából nem fájt semennyire. Nagyobb volt az izgalom.

10 perc volt kb, én végig dumáltam az egészet. Így oldottam a stressz.

dec. 18. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Sikerült az IBS-t bárkinek is kezelnie tünetmentesítenie ? Nekem nem a hasmenéses verzió van, hanem a hasfal megkeményedés, nulla emésztés,és gyötör napokig . .. Csak az emésztést segítő gyógyszerek hatnak ilyenkor, pl. Bilagit. De anélkül állandóan visszatér. :(
jan. 8. 00:16
 3/3 anonim válasza:
Kibírható teljesen, nem kell félni, nem vágnak fel, nem hasi műtét. Ennek a vizsgálatnak nagyobb a füstje, mint a lángja. Nekem is volt, néha éreztem erősebb görcsöt (nem fájdalmat), ilyenkor jeleztem, nagy levegőt kellett vennem, de néhány másodperc alatt elmúlt. Nem lehet érzeni, hogy megy benned a cső, max. székelési ingered van.
jan. 17. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!