Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most a múlt hónapban volt tsh...

Most a múlt hónapban volt tsh nézve és majdhogynem öt volt ezért a múlt héten volt megint szúrás de a harminc napos időkorlát miatt nem csinálták meg az ellenőrzést most mit csináljak?!

Figyelt kérdés

A krízis ambulancián nézték ott magasabb volt múlt héten elmentem vérvételre de mivel nem telt el egy hónap nem végezték el a vizsgálatot.

Most egy hónapon belül háromszor szúrjanak meg!?:-(:-s

Azért ilyen gyakran nem szeretném.

Érdekelne hogy visszaállt a tsh vagy nem!? Biztos ezek a pszichiátriai gyógyszerek emelték meg a szintet.

dec. 11. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen gyakran nézni. De ha ilyenkor időben szólsz, akkor kifizetheted azt az egy vizsgálatot, és akkor lehetett volna egy szúrásból nézetni.
dec. 11. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:

4.94-ig elfogadható, nem kell ezen aggódnod.

Nekem 17 körül volt, mikor már kezdték kezelni.

dec. 13. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt válaszolok. 76/N vagyok, 32 éve műtöttek strumával, akkor kivettek a fél pajzsmirigyem, de kb 15 évig még el voltam vele. Aztán már kaptam pótlást, régóta L-Thyroxin 100-at szedek. Azt nem mondanám, hogy szenvedek. A tablettát beveszem, más gondom nincs vele.
dec. 13. 21:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Aha, értem.

Nekem most nem nézték meg újra ezt a szart mert nem telt el harminc nap.

dec. 13. 23:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hogy most mivan visszaállt -e vagy még följebb ment.
dec. 13. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag jó a tsh szinted. Az eltérés olyan minimális, hogy azzal fölösleges foglalkozni. Nem módosítanak a gyógyszerezésen sem, mert akkor a túlműködés jeleit tapasztalnád, és az a rosszabb. Emiatt ráérsz egy év múlva vérvételre menni.
dec. 14. 07:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm szépen a válaszokat mindenjot kívánok
dec. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!