Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A haziorvosok szinte sosem...

A haziorvosok szinte sosem betegek. Hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Én eddig kétszer tapasztaltam életemben, hogy a háziorvosom beteg (két külön orvosról van szó, mindkettőnél egyszer). Hogy csinálják? Főleg annyi beteg között...

dec. 6. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Mert hígénikusak, ennyire egyszerű. A legtöbb embernek hazánkban ez még új.
dec. 6. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Azonnal tudják magukat gyógyítani, nem hezitálnak, hogy elmenjenek-e dokihoz.
dec. 6. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Azért én ezt így nem jelenteném ki. Se nem ismered az összes háziorvost, se nem követted az összes állapotukat. De a sok találkozás a kórokozókkal erősíti az immunrendszert. Már ha alapból erős nekik.
dec. 6. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez így nem igaz. Az biztos hogy ők kevésbé betegesek, mert betudják tartani a higéniai előírásokat, és a betegek közti lét megerősíti az immunrendszerüket, de nem egyszer tapasztaltam már hogy az orvos éppen beteg ezért nem rendel.
dec. 6. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Betartják a higiéniai eljárásokat, és ők diagnosztizálhatják magukat és felírhatják maguknak a megfelelő gyógyszereket a leggyakoribb betegségek ellen, beadhatják maguknak az oltásokat, hiszen ők képzett háziorvosok. Megelőzésként pedig tudatosabban szabályozhatják az életmódjukat, mint a legtöbb ember, ismerve ennek hátterét.
dec. 6. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Voltál nála idáig mondjuk 30x, ebből 1x beteg volt. Ez teljesen megegyezik azzal, mintha valaki egy évben 12 napot lenne beteg. Átlagos.
dec. 6. 19:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Jó, de mikor a családommal éltem akkor és többen jártunk jön a haza a háziorvoshoz nyilván különböző időpontokban és sosem volt beteg.

Ezzel egyet tudok érteni hogy az immunrendszerük megerősödik. Ezt hajléktalan ellátásban is tapasztaltam, hogy ők kevésbé betegednek meg, mert megerősödik a szervezetük amiatt, hogy sokféle kórokozóval találkoznak. Sőt volt hogy ajánlottak nekem házi gyógymódot ami bevált

dec. 6. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Háziorvos vagyok. Naponta egyrészt tízszer köhögnek pofán, szóval rezisztens vagyok, másrészt míg az átlag polgár minimális takonnyal ki akarja magát íratni mi betegen is dolgozunk általában.
dec. 6. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Ezt te meg miből szűrted le? Minden nap orvoshoz jársz vagy mi?
dec. 6. 20:05
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as háziorvos:

Az szép! Most a beteg akkor, ha lemegy hozzád, vagy tőled szed össze valamit, vagy immunerősítést kap... :D

dec. 6. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!