Az egészségügyi ellátásban időpontot csak és kizárólag telefonon lehet kérni? Mindenhol így van?
Figyelt kérdés
dec. 4. 16:49
1/8 anonim válasza:
Egészségablak applikációról ugyan hallottál-e már? Egy rakás helyre lehet online foglalni.
2/8 anonim válasza:
A legtöbb helyen, sajnos igen csak telefonon lehet csak időpontot kérni. Nekem még az EESZT-n belül soha egyik helyi rendelőbe sem sikerült időpontot kérnem! Az utóbbi félévben több szakorvosnál jártam a helyi SZTK-ban. Például: pszichiátria, szemészet, ortopédia, ultrahang, sebészet. Egyik helyre sem tudtam a helyi SZTK-ban az EESZT rendszerébe időpontot foglalni. Mindig minden hová csak telefonon tudtam időpontot foglalni. Ja és igen egy beutaló 3 hónapig érvényes! A hasi ultrahangra csak a beutaló fel írása után 4 és fél hónapra kaptam időpontot! Szóval kész katasztrófa ez az egész egészségügy.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert az édesanyámnak július óta minden héten keddi napon próbáltam időpontot kérni, Több alkalommal fel sem vették a telefont, amikor megelégeltem az egészet, akkor személyesen bementem, és ott próbáltam az asszisztens kis asszonytól segítséget kérni, aki unalmas monoton hangon csak azt válaszolta, hogy telefonon kell kérni és bezártak az orron előtt az ajtót.. Oké, ez volt nyáron. Egész ősszel hívtam őket,próbálkoztam,,októberben felvették nagy nehezen,, de már csak januárra tudnának adni mivel betelt a napló..ja.. És mivel még nincs új időpontnapló,nem is tudott adni januárra sem. Komoly nem? Most ilyenkor mi van? Meghalhat az ember?
dec. 4. 17:28
4/8 anonim válasza:
Kérdező! 2-es voltam. Most újra van be utalóm szemészetre! 3 hete adta ki a beutalót a házi orvos. Hívtam az SZTK-t. De csak annyit mondtak hogy 2024 december 9.-e után hívjam. És talán 2025 februárjára akkor lesz időpontom. És igen a hasi ultra hangnál epe követ és vesekövet állapítottak meg. A házi orvos meg az egészre csak annyit szokot mondani nekem. Hogy ha fáj valamim, vagy konkrét panaszom van akkor menjek be a kórházba az SBO-ra! És ezzel le ráz. A vese kőre, és az epe kőre is szint úgy úgyan ezt modnta. Ha konkrét panaszom van mejek be az SBO-ra. Igen ám au SBO-n kinek van ott ülni fél napokat, vagy akár egésznapokat. És órákat kell várni az SBO-n mire ellátnak!
5/8 anonim válasza:
Nálunk (megyeszékhely) lehet email-ben is. Minden szakrendeléshez oda van írva a telefonszám, email cím. Honlapjukon megtalálható. Telefon sokszor foglalt, folyamatosan hívni kell.
6/8 A kérdező kommentje:
A háziorvosommal nincs baj,sőt ha estig kellene ülni a rendelőben minket már az sem zavarna, de egyszerűen nem adnak időpontot!
dec. 4. 17:43
7/8 A kérdező kommentje:
Az én kisvárosi körzetemben csak és kizárólag telefonon lehet, amit közel 6 hónap alatt egy alkalommal sem vettek fel, illetve egyszer igen, amikor már eleve nem is tudtak segíteni.
dec. 4. 17:45
8/8 anonim válasza:
Nálunk a telefont kb 15 éve nem veszik föl. Online foglalás van, saját rendszerükön keresztül, nem az eszt-n, de nem minden rendelésre. Vagy személyesen bemegy az ember és ott úgy bánnak vele, mint a kutyával, hogy időpontot merészelt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!