Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Engedelmeskedni fognak az...

Engedelmeskedni fognak az emberek az új törvénynek, miszerint kötelezőek lesznek a rákszűrések nőknek?

Figyelt kérdés
Nem tartjátok ezt felháborítónak? Fog ez működni?
tegnap 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem felháborító, amúgy meg nem kötelező.
tegnap 15:52
 2/14 A kérdező kommentje:
2025 január 1.-től kötelezővé akarják tenni.
tegnap 15:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2: Le vagy maradva.
tegnap 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, mielőtt rémhíreket terjesztenél, nézd már meg, hogy melyik oldalon jársz. Nem teszik kötelezővé. Hol olvastad ezt? Melyik hivatalos oldalon és mikori is az a cikk?
tegnap 15:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Jó oké rákerestem. Egy napja módosították, hogy mégsem lesz kötelező. Pedig tervezték.
tegnap 16:00
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Ami tegnap még hír, az nem biztos, hogy még aktuális a mai nap is. Érdemes alaposan lecsekkolni a dolgokat, mielőtt elhisszük a sok baromságot, amit a hírekben olvasunk.

tegnap 16:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt írták "mégsem lesz kötelező". Tehát előtte még úgy adták elő, hogy kötelező lesz. Lehet kötekedni.
tegnap 16:07
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
De mielőtt ide kiírsz bármit is, érdemes újra lecsekkolni, nehogy baromságot írj ki, mert ezzel csak magadat égeted le. Mint, most is.
tegnap 16:10
 9/14 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Jó, hogy kiírtad a kérdést, legalább én is megtudtam, hogy mégsem lesz kötelező. Megjött az eszük, mert hülyeség volt kötelezővé tenni.
tegnap 16:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem égettem le magam. Hetekig ezt tervezték, meg nagy pénzbírságokat.
tegnap 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!