Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » PSA vizsg. céljából vérvétel...

PSA vizsg. céljából vérvétel csak a reggeli időszakban lehetséges, vagy például délelőtt 10 - 11 óra után is?

Figyelt kérdés
dec. 4. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Akármikor.
dec. 4. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
A nap bármely órájában.
dec. 4. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy enni , inni se lehet addig, még kávét se.

Nekem ezt mondta a doki.

dec. 4. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedig lehet, a PSA-t nem befolyásolja. Szexelni nem szabad előtte 48 órával, mert megemelheti rövid időre a PSA szintet.
dec. 4. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!

Voltam vizsgálaton, számomra és úgy tűnt hogy lehet bármikor...

De legalább is délelőtt biztosan.

Szerintem a doki inkább ahhoz igazította az időpontot, hogy ő mikor van ott. 10 óra körüli időben állapodtunk meg, de ez egy kicsit olyan körülbelüli csak, mondta nem baj ha később érek oda.

(Nem szeretek korán kelni és pláne a reggeli tömegnyomor a buszon vidékről a megyei városba.

Nekem a doki se kaja-piáról se szexről nem beszélt hogy szabad e előtte vagy hogy mennyivel.

(Remélem nem csak feledékenységből).

Mondjuk, szex addig nem lesz, mert a barátnőm "el van utazva 🙂külföldre"

dec. 5. 07:31
 6/8 A kérdező kommentje:

..... Magamat meg addig nem szórakoztatom, mert a hétvégén megjön.

Volt már egy éve is ilyen vérvételem, de nem emlékszem hogy akkor is mondták volna hogy nem szabad előtte enni - inni.

De, azért ha valaki fixen tudja hogy mit szabad mit nem megköszönném ha leírja.

Mert ha van hatása akkor számíthat sz valamit, ugyanis ez a bizonyos PSA érték 4 van a referencia határérték, nekem tavaly 3,2 volt....

dec. 5. 07:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Már leírtuk, szabad mindent.
dec. 5. 07:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
dec. 5. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!