Kedves fogászati asszisztensek, ti hol végeztétek a tanulmányotokat, es szerintetek megéri e belevágni?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom mostanában hogy belevágnék ezt a szakmát megtanulni. Nem tűnik egy nehéz feladatnak, abból amit szoktam látni mikor fogorvosnál járok.(de ez lehet csak a látszat). Minden véleményre, tapasztalatra kívancsi lennék hogy belevágjak e vagy inkább keressek valami más szakmát.Melyik suliba érdemes jelentkezni?(Pannon kincstáron gondolkozom) Mennyi a fizetése egy fogászati asszisztensnek ? Megéri e ezt elvégezni?ma 09:12
1/5 anonim válasza:
Én akiket ismerek és így dolgoznak, többnyire nincs erre végzettségük.(2 személy) Lehet valami kurzust el kell végezni, de max annyi, mert az egyiknek biztosra sportliceumja van, érettségi nélkül, egyetemre nem ment, a másiknak meg csak érettségi, egyetemet az se végzett.
2/5 anonim válasza:
Instán van egy fogász asszisztens aki erről készít tartalmakat. Azokat érdemes megnézni.
Fizetés a fővárosban jobb, vidéken rosszabb. Én a Raoul Wallenbergbe jártam középiskolába és másik szakmára is, őket tudom javasolni.
Amúgy nagy a fluktuáció. Talpalós a meló, alig van szünet. Minél forgalmasabb, annál inkább.
4/5 A kérdező kommentje:
Vendéglátásban dolgozom jelenleg, szóval a talpalás nekem már meg se kottyan.Napi 12 órakat vagyok talpon, es egész nap rohangálok a nagy forgalom miatt.
ma 09:54
5/5 anonim válasza:
Raoul Wallenberg (bp) indít 2 (vagy 3?) éves fogászati asszisztens OKJ képzést. Ok, nem olcsó, de ismerősöm ott végzett, és elég könnyen elhelyezkedett vele aztán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!