Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van az, hogy magas...

Miért van az, hogy magas vérnyomás miatt b.szogat az üzemorvos?

Figyelt kérdés
Totál irodai munka. Kicsit igazságtalannak érzem, mert pl. neadjisten egy esetleges háborúban ha vinnének a frontra, rögtön alkalmas besorolást kapnék...

dec. 1. 18:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
86%

A figyelmeztet és a munkahely elvesztésével zsarol között van különbség kedves válaszolók.

A dohányzást is betilthatnák mert ha amiatt kapsz infarktus... Mindent is betilthatnának és minden munkát gyógyszer szedéséhez köthetnének mert ha baleseted lesz...

Elég ha figyelmeztet és ezt a jogalkotó is így fogalmazta meg. Ha figyelmeztet de te figyelmen kívül hagyod a tanácsát akkor már nem perelhető a munkahely csak azért mert nem kényszerítettek szerhasználatra.

dec. 2. 11:17
 32/33 anonim ***** válasza:
44%
22-es te nagyon benéztél valamit. Ja, tudom már: Szöveg értelmezést.
dec. 2. 11:23
 33/33 anonim ***** válasza:
52%

31-es jól mondja.

Millió ok miatt le lehetne húzni az adott munkakörről, mivel ahogy én is írtam, egészséges ember nincs. Ezt a beperelem a dokit, mert szólt, hogy 200 a vérnyomásom, de mégsem tiltott el, én meg eltaknyoltam a lépcsőn típusú dolgot felejtsétek már el. Álmodik a nyomor. Ezt soha nem fogja megállni a helyét a fenti esetben, ez nem Amerika. Eleve a jogalkotás is ebbe az irányban mutat: nem kell orvosi, mert az egyénnek kell eldöntenie, hogy le tud-e menni egy lépcsőn elesés nélkül.

dec. 2. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!