Miért van az, hogy magas vérnyomás miatt b.szogat az üzemorvos?
A figyelmeztet és a munkahely elvesztésével zsarol között van különbség kedves válaszolók.
A dohányzást is betilthatnák mert ha amiatt kapsz infarktus... Mindent is betilthatnának és minden munkát gyógyszer szedéséhez köthetnének mert ha baleseted lesz...
Elég ha figyelmeztet és ezt a jogalkotó is így fogalmazta meg. Ha figyelmeztet de te figyelmen kívül hagyod a tanácsát akkor már nem perelhető a munkahely csak azért mert nem kényszerítettek szerhasználatra.
31-es jól mondja.
Millió ok miatt le lehetne húzni az adott munkakörről, mivel ahogy én is írtam, egészséges ember nincs. Ezt a beperelem a dokit, mert szólt, hogy 200 a vérnyomásom, de mégsem tiltott el, én meg eltaknyoltam a lépcsőn típusú dolgot felejtsétek már el. Álmodik a nyomor. Ezt soha nem fogja megállni a helyét a fenti esetben, ez nem Amerika. Eleve a jogalkotás is ebbe az irányban mutat: nem kell orvosi, mert az egyénnek kell eldöntenie, hogy le tud-e menni egy lépcsőn elesés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!