Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tüdőszűrőt fizethetem magamnak?

Tüdőszűrőt fizethetem magamnak?

Figyelt kérdés
Szóval felmondtam a munkahelyemen, de meg lett beszélve, hogy december 20-ig még maradok, új munkahelyem pedig még nincs. Felmondáskor elfelejtettem említeni a Főnök Úrnak, hogy még a munkaviszony lejárta előttre van tüdőszűrő időpontom (üzemorvostól kaptam beutalót) és hát, nincs arcom megkérni, hogy fizessék ki, de lemondani se akarom hátha megint élelmiszer boltba jelentkeznék, ahová előny ugye ha van. Mikor eddigi években mentem ugye céges számlára adtak ki számlát, vajon lehet úgy is hogy a saját nevemre kérem magánszemélyként? Ha igen akkor lehet hogy többe kerül?

ma 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyiba kerül és mehet a te nevedre is. Annyi csak hogy ha cèges számlára kéred akkor elviekben a munkáltató kifizeti neked. De fizetheted magadnak is a te nevedre. Én is mikor tavaly munkanélkül voltam akkor elmentem megcsinálni mert mondom ha élelmiszeripari cégnél lenne meló akkor ne kelljen akkor kapkodni ha felvesznek. Úgy is lett pont egy élelmiszeripari cégnél volt meló így jól terveztem a tüdőszűrővel.
ma 14:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!