Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tüdőszűrő vizsgálat ideje...

Tüdőszűrő vizsgálat ideje kicsúszik az 1 évből munkavállalás kezdete után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Diákmunkára jelentkeztem szövetkezeten keresztül és valószínűleg holnaptól dolgozni fogok. A szerződést 2024.07.01-jén kötöttük meg, ugye hivatalosan az a munkába lépés napja.

Nekem van egy 2023.07.10-én készült érvényes tüdőszűrőm, amit tőlem senki nem kért, igaz, de munkavállaláshoz ugyebár ez szükséges. Meg kell újítanom, ha augusztus végéig dolgozni fogok? Ha ellenőrzés keretein belül ezért elővennének, úgysem az én hibám lenne, hogy a kutya nem kérte a tüdőszűröm. Csupán érdekel, hogy ez hogy működne normálisan.

júl. 5. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem minden munkához kell tüdőszűrő.
júl. 5. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyanezen munkakörbe, csak alkalmi munka keretein belül is kértek tüdőszűrőt, igaz, az másik ruhaboltban és másik szövetkezet. Fel sem merült bennem, hogy nem kellhet. :)) köszi
júl. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!