Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magán rendelésre hoztam a...

Magán rendelésre hoztam a gyerekem 10re, még besem hívtak?

Figyelt kérdés
Csak beszélgetnek, sütiznek bent. Tizezreket hagyok itt, 2 órája várok gyerekkel. A fizetésnél ezt jelezhetném, hogy azért nem moat volt időpont. Nagyon zavar! Már kopogtam be azt mondták legyek türelemmel
ma 12:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

:D már rég otthagytam volna őket.

Keress másik magánrendelést, államiban nem váratnak ennyit.

ma 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Besem.
ma 12:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Kiszámlázza ha elmegyek, 24 órával ezelőttig kellett volna lemondani. Valami kárrendezés kérhető?
ma 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

Jó neked, még fiatal vagy ha gyereket vittél.😀

Nyugodj meg: életed végéig sok százezret fogsz még fizetni ha érdekelni fog az egészséged, de egy biztos: A sütinek el kell fogyni, beszélgetéseket végig fogják mondani. Egyet tehetsz: otthagyod őket, keresel másik magánorvost és ott vársz akár több órát is hogy sorra kerülj. Számold meg hányan várakoztok, szorozd meg a tőled elkért pénzzel, és még adjál hozzá párszor annyit, hiszen egész nap valószínűleg sokkal többen megfordulnak ott. Rá fogsz jönni: Qrvára nem a te pár 10 ezer forintod fog hiányozni annak az orvosnak ( SAJNOS)

ma 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Ne legyél már ennyire élhetetlen, szóljál, hogy nem vársz tovább, 10-re volt időpontod, fizessenek ők kártérítést. Nehogy már még nekik álljon feljebb. Magánban még sosem jártam így, illetve 1x fogorvosnál, de ott rögtön szóltak, amikor odaértem, hogy 1.5 órát kell várni, megvárom, vagy adjanak új időpontot?
ma 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Maganban 5 percet várok. Ha elore elnezest kernek es szolnak akkor 15öt. Ha órákat akarok, megyek államiba.

Nem nagyon tudják hova kiszámlázni. Max ha legkozelebb mennél akkor azt mondják hogy addig nem mehetsz mig a le nem mondodtt idopontot ki nem fizeted.

Amugy meg olvasd el a policyt. Arra vonatkozik a 24 oras lemomdasi szabaly aki nem jelent meg. Te megjelentél. Azonnal gyere el és hagyj egy rossz értékelést az összes létező helyen

ma 12:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Ide hordom már egy ideje, magán centrum, ha valamiért nem jövök 24 órával előre kell jelezni
ma 12:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudják a címet
ma 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérd el a panaszkönyvet, hogy 10-re volt időpontod 12.40kor még nem hívtak be. Így le van írva, ha kiszámlázzák, ezzel védekezhetsz, hogy te ott voltál, tehát nem számlázhatnak amiatt, hogy nem jelentél meg...
ma 12:40
 10/12 anonim ***** válasza:
A számla egy dolog, a befizetése egy másik.
ma 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!