Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fülmosasra magánba vagy sztk...

Fülmosasra magánba vagy sztk - ba, igazolás miatt!?

Figyelt kérdés

Gyerekem beteg volt és most gyógyulás után a füle bedugul naponta többször is. (fulzsir miatt).

Ki kell mosni. De a gyerek sztk csak délelőtt van minden áldott nap.

Gyerekem gimnáziumba jár.

Ha reggel oda viszem, ott adnak igazolást, és azt az

iskola elfogadja? (onnan meg egy óra neki a suli).

Vagy vigyem este magánba 32 ezerért?

Ez a két lehetőség van, nekem az igazolás fontos kérdés, mert harapnak érte az iskolában.

nov. 19. 06:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Elsősorban az sztk érdekelne, nem úszom a pénzben, de kifizetem ha kell, természetesen.

De nem tudom, hogy tudunk igazolni egy délelőtti hiányzást pár óráról. Szülői igazolásunk már elfogyott.

nov. 19. 07:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy próbáltuk itthon a paraffin olajat, audisprayt, de csak rosszabb lett.
nov. 19. 07:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el kell hogy fogadják az igazolást.

Lehet úgy gondolod: "a fülmosás rövidsége" miatt nem fogadják el, de bizony van hogy rengeteget kell várni a rendelő előtt, attól függően mennyiren vannak a betegek.

nov. 19. 07:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elfogadják az igazolás
nov. 19. 07:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Akkor reggel megprobaljuk az sztk - t.
nov. 19. 07:52
 6/12 anonim ***** válasza:
SzTK. Reggel kérj időpontot.Itt mindig sokan vannak,beszélj az aszisztensel,orvossal.Süketen nem járhat ískolába .Ezért felesleges fizetni.
nov. 19. 09:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Jogos. ❤️ Köszi 🙂
nov. 19. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Egyébiránt ezt egy sima háziorvos, sőt, az asszisztens is meg tudja csinalnj
nov. 19. 13:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Nálunk Budapesten sose csinált ilyet sem a háziorvos, sem az asszisztens, pedig én elég régóta élek itt és járok én is fül orr gégészetre.
nov. 19. 23:42
 10/12 anonim ***** válasza:

8

De biztonságosabb, ha egy szakorvos végzi. Nem minden házi orvos vállalja, érthető okokból.

dec. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!