Ha feljelentem a háziorvosom rezidensét, akkor szedhetem a sátorfámat onnét?
Figyelt kérdés
A háziorvosnak van egy rezidense (tanuló orvos), legutóbb ő vizsgált meg nem adott gyógyszert, rosszabbodott az állapotom és kórházba kerültem. Bementem ezt megbeszélni, persze a fiatal orvos azt mondta, ő helyesen járt el, de többet nem engedem, hogy ő vizsgáljon. Beszéltem a "fő" háziorvossal, azt mondta akkor menjek legközelebb hozzá.
Ha feljelenteném a rezidens orvost, kidobna a praxisból az háziorvos?
tegnap 20:42
1/5 anonim válasza:
Persze aztán ha nem volt jogos, akkor a perköltségeket majd veled fizettetik.
3/5 anonim válasza:
Lehet akkor is kórházba kerültél volna ha adott volna gyógyszert.
Mivel kerested fel? Mi volt a panaszod?
4/5 anonim válasza:
Ő még nem írhat fel gyógyszert.Felesleges pattognod .
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Rezidenst nem tudsz feljelenteni, mert az olyan, mintha a saját orvosoddal tennéd ezt, ő felel érte. Amennyiben mégis panasszal élsz az ellátás miatt, akkor már így az orvosoddal összeférhetetlen lesz, és nem igazán tudtok együttműködni, etikailag nem is célszerű ellátnia. Ez véleményem szerint el sem jutna semmilyen tárgyalásig, nehéz bizonyítani, hogy a gyógyszer nem megléte miatt kerültél kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!