A pánikbetegség szigma? Létezik ilyen?
Tapasztalt már valaki olyat, hogy ha orvosnál elmondta, h ismert pánikbeteg, onnantól nem úgy foglalkoztak vele?
Nem úgy értem, h nem látnak el, hanem, onnantól gyakorlatilag mindenre azt mondják, h a pánikbetegséged okozza? Még akkor is, ha épp a vakbeled perforál?
Járt más is így?
Nagyon x💩rul vagyok, de a fentiek miatt nem látom értelmét orvoshoz menni...
Ugyanez van akkor is, ha nő vagy, és bármilyen hasi fájdalmad van, mindennek az oka kizárólag a menstruációs ciklus lehet. Ha szültél is már, akkor vagy a menstruációd, vagy a szülés utáni változások.
De ismerős a te szitud is, az egyik barátnőm is pánikbeteg, nála nagyon durva és elhúzódó köhögésre mondta a háziorvos, hogy pszichés. Az volt a megoldás, hogy ment orvostól orvosig. Aztán volt valaki hajlandó antibiotikumot felírni, és voilá, meggyógyult.
#1, sajnos, elmondtam.
A kiindulási pont egy háromnapos, forgó típusú szédülés, hányinger, hányás volt, ami alatt csak kapaszkodva tudtam járni. Ez rendeződött, viszont azóta nem tudok írni, illetve az addig szép kézírásom olvashatatlan lett, gépelni csak egy ujjal tudok, mobilon pedig nagyon lassan, sok visszatörléssel, mert nagyon sokszor melléütök. Illetve változott az arcmimikám, és
keresem a szavakat, nehezen fejezem ki magamat. Ezzel mentem neurológushoz, aki szerint semmi neurológiai gond, a pánikbetegségem okoz mindent.
4.
Te, nem lehet, hogy ugyan ahhoz a kuruzslóhoz kerültünk?
Vagy ez az új protokoll az ellátásban, hogy mindenki pánikol és antideresszáns kell?
Sürgősen keress egy másik ideggyógyászt, aki további alapos kivizsgálásra küld.
2.voltam, a pajzsmirigyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!