Sracok, ez lehet agyrazkodas vagy sima trauma?
Figyelt kérdés
Bevertem a fejem eleg jol, a nyakam is kicsit elfordult, igy teljes test mozgassal bevertem a fejem. Az utan ha megnyomom a fejem masik oldalat akkor is egy kicsit erzem de nagyon tompan. Ha eszek (ragok) akkor neha erzem a trauma pontot. Ez semmi vagy meger egy traumatologiat?
Beszelni, egyensuly minden oke, puklit EN nem erzek, ha az allkapcsom jobbra huzom akkor tompabban erzem.
Ha ez agyrazkodas vagy valami mik lehetnek a hosszutavu kovetkezmenyei?
nov. 8. 09:35
1/2 A kérdező kommentje:
Ha picit gyorsabban hajolok le akkor az a fulem ilyen tudjatok ilyen szel szeru hangot ad ki. mintha belefujna a szel. A masik nem.
nov. 8. 09:37
2/2 A kérdező kommentje:
orrverzes, fulverzes nincs, pszichiatriai beteg vagyok ez raad a beszedstilusomra is ha most meg nem inkoherens meg.
nov. 8. 09:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!