Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A vérnyomáscsökkentés miért...

A vérnyomáscsökkentés miért érdeke az orvosnak?

Figyelt kérdés
okt. 22. 20:21
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Talán kicsit részletesebben irhatnád miért tételezd ezt fel (az ORVOS érdeke)? Fel sem tételezed, hogy téged akar gyogyitani?
okt. 22. 20:39
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos arra esküdött fel, hogy legjobb tudása szerint gyógyítja az embereket. A magas vérnyomás nagyon sok elváltozást tud okozni a szervezetben.Pár napja 45 éves ismerősöm halt meg agyvérzésben álmában, mert nem törődött a 180 körüli vérnyomásával.
okt. 22. 20:41
 3/39 A kérdező kommentje:
Úgy erősködik, mintha neki ebből érdeke származna. Én olyan ember vagyok, aki nem vesz gyógyszert a szájába.
okt. 22. 20:41
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, lesz ez még így se. Nem az orvos érdeke, hanem a sajátod. Ha nem szedsz, majd viseled a kÖvetkezményeket. A kezeletlen magasvérnyomás betegség rengeteg szövődményt okoz a későbbiekben.
okt. 22. 20:47
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek mentél orvoshoz? Az orvosok gyogyszerrel és késsel tudnak gyogyitani. Ezt tudhatod. Ne rabold az idejét feleslegesen!
okt. 22. 20:47
 6/39 A kérdező kommentje:
Én már semmit se értek ebből az egészből. Legalább azt írná fel, ami tényleg jó a betegnek.
okt. 22. 20:51
 7/39 anonim ***** válasza:
51%

Ez valami összeesküvés-elmélet? Azért írja fel neked a gyógyszert, mert az neki jó???

Olvassál már utána a magas vérnyomásnak, ha már idáig nem tetted! Szerintem minek mérik az orvosok szinte minden vizsgálatkor a páciens vérnyomását, ha annak semmi jelentősége? Szerintem minek gyártanak magas vérnyomásra gyógyszereket? Csak hogy valaki megvegye, de amúgy tök fölöslegesen?

Csak egy szlogen: "A magas vérnyomás a láthatatlan gyilkos." Nem látszik, nem is mindenki érzi, de attól még rongál! Elzáródások, infarktus, veseproblémák, mivel ott is vannak károsodott erek, látásromlás, mivel a szemben is vannak erek, stb. Nem tudom, mért nem jó neked a felírt gyógyszert, de ha konkrétumot tudsz mondani, az orvossal beszéld meg.

okt. 22. 21:04
 8/39 Irdatlan Infláció ***** válasza:
100%
Csóri orvos xd felőlem akár meg is pusztulhatnál szívrohamban ha ennyi eszed van. Ő ennél lelkiismeretesebb egy csöppet xd
okt. 22. 21:10
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Istenem olyan vagy mint a nagymamám. Mindene fáj, teljesen kivan, de az istenért se szedné normálisan a gyógyszereit. Nem tudom milyen mentális probléma okozza ezt, mint családtag fáj látni ahogy tudatosan kínozza és öli meg magát.
okt. 22. 21:13
 10/39 A kérdező kommentje:
19 lettem, nem gondolnám, hogy a gyógyszer a megoldás. Dee persze, majd jönnek a kommentek, hogy 6 év egyetem meg hasonlók.
okt. 22. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!