Mit kell írni a székletminta edényére?
Figyelt kérdés
Egyszer régen adtam már be így mintát, de akkor a háziorvosi rendelőben feliratozták az edényt, mielőtt a kezembe adták. Most meg nem, és nem emlékszem már, mik voltak rajta.
A nevem nyilvánvalóan, de ezen kívül? Születési idő? TAJ-szám? Egyéb?
okt. 8. 05:53
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Név, születés, TAJ, esetleg a minta dátuma.
3/6 anonim válasza:
A mi SZTK-nkban kifejezetten kérik, hogy semmit se írjál rá. Ugyanis ha bemész és átadod, egyből ellátják egy egyedi azonosítóval. Tehát már nem azok az idők vannak, amikor leolvassák a tégelyről a teáltalad ráírt dolgokat.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem kapkodtam el, megkérdeztem telefonon, most délután van rendelés.
Azt mondták, hogy ne írjak rá semmit.
(Gondolom, vannak olyanok, akik írása beazonosíthatatlan jeleket tartalmaz, és ezekre gondolva inkább az asszisztens ír.)
okt. 8. 14:28
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Akkor ők rátesznek valamit, gondolom kód is lesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!