Hogy vegyek székletmintát?
Sziasztok
Székletmintát kell leadnom péntek reggel.
Ezt hogy kell csinálni? Mekkora minta kell? A vécébe kell kakálni vagy egy ételhordóba és úgy vigyem be? Ha a vécébe kakálok hány dekát szedjek át? Egyáltalán mivel szedjem át és mibe? Kakálás után kitörölhetem a fenekem vagy csak a minta becsomagolása után?
Ti hogy csináljátok?
Segítsetek mert ilyet még sose csináltam
Negatívot nem kérek
Szia, szívesen segítek, nekem is többször kellett leadni.
Először is, venned kell egy széklet tároló tartályt a gyógyszertárban.
Vagy ha magán helyen csináltatod, pl Synlab, ott ok adnak előre tartályt.
Nyugodtan végezd el a dolgod a wcbe, ha laposöblítéses, tehát van vízszintes szintje, tudod.
A kis tárolóban lesz egy kis kanál, azzal vegyél egy borsónyi mintát, tedd a tartályba, majd zárd le a tartályt. Tedd le a tartályt a földre, polcra stb., töröld meg magad nyugodtan.
A tárolót, főleg ilyen melegben hűtőtáskában kell vinni a leadóhelyre. A dobozra írd rá a neved, TAJ számod.
Nagyon fontos, hogy ehhez kell egy speciálizált tartály, nem rakhatod akármibe. Általában dupla falú, nem enged át szagot, ne aggódj.
Pár száz Ft gyógyszertárban.
Patikában veszel tégelyt. A wc-ben elvégzed, a kislapáttal beteszel egy 1-2 cseresznye nagyságú adagot. A kislapátot kidobod. A tégelyt lezárod. Egy zacskóba teszed. Kezet mosol, fertőtlenítesz. A beutalóval regisztráltatod magad, leadod a tegelyt. Ennyi.
De amikor beutalnak székletlaborra, szoktak adni ilyen tégelyt. Nem kaptál?
Ételhordoba 🤣🤣🤣🤣 xddddddd
Ahh imádom 🤣🤣🤣🤣
5.
Miért , nagyon praktikus. Csak össze ne keverje az ember.
Egy jó nagy ételhordóba kell kakilni, amit a wc-be teszel.
Lényeg, hogy az egész széklet beleférjen, mert az egészre szükség van.
Alaposan lefeded fóliával és beviszed.
Kemény széklet kell, lehetőleg több napos visszatartás után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!