Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Náthás gyereken végeznek...

Náthás gyereken végeznek orrmandula műtétet? Ha így műtik, az kockázatosabb?

Figyelt kérdés

okt. 6. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem végzik el ha beteg
okt. 6. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem végzik el.

Gondolj bele, tele van váladékkal az orr, torok nátha esetén, a műtét pedig sebet okoz (nyilván összevarrják valamennyire), abba belefolyna.

Plusz a műtét egy sokk a szervezetnek, amiből fel kell épülnie, a nátha pedig szintén elveszi az energiát a gyógyulásra.

Plusz ilyen műtét után tilos tüsszenteni, erősen köhögni, mert felszakadhatnak a varratok. Náthásan meg lehetetlen kivédeni.

okt. 6. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Remek. Itthon vagyok vele már másfél hete, hogy ne menjen közzösségbe, ne legyen beteg. Elvittem laborba, háziorvoshoz..Két napot nem voltam itthon suli miatt, erre az apja elvitte az anyjáékhoz, pedig tudta, hogy többen is betegek ott. Na erre mi a f.szt mondjak . Szerdán l
okt. 6. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerdán lett volna a műtét? Apuka mekkora gyík már. Ne haragudj, tudom, hogy a férjed. De akkor is gyík, így mindenkivel kicseszett.

Nagyon felelőtlen a férjed, reméljük ebből tanul.

okt. 6. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen. Ma elviszi az apja a gyerekorvoshoz, h mondja meg mi legyen. Csak kicsit beteg, inkább csak a hangján hallani. Hát gondolhatod, h nem dicsértem meg. Ha most nem műtik meg, akkor ő marad itthon , és csinálja végig vele a vizsgálatokat, leszarom a munkáját...
okt. 7. 02:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Helyes, én is pont így csinálnám, vigye szépen ő orvoshoz, meg ő maradjon vele otthon, GYÁP stb.

És reméljük tényleg tanul belőle apuka...

okt. 7. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!