Hogy lehet így elnézni ezt?
Vannak orvosok, akik nagyon szeretnek operálni. Egyik petefészkemet kellett kivenni, de műtét előtt naponta többször felkeresett az orvos azzal, hogy akkor egyúttal kiveszi a másik petefészkemet is és a méhemet is. Nehogy később probléma legyen vele. (Nem voltam rákos, csak ciszta volt az egyik petefészkemen).
Naponta többször küzdöttem az orvossal, aztán azt mondtam, hogy hazamegyek, nem érdekel, hagyjanak békében, ezen az alapon kivehetik a vesémet, a gyomromat, mindenemet, mert hátha valami baj lesz vele.
Aztán írásban rögíztettem, hogy nem járulok hozzá sem a méhem, sem a másik petefészkem eltávolításához. Így is lett, és a szövettan is igazolta a helyes döntésemet.
Volt olyan, akinek kivették indokolatlanul mindenét, és hetek múlva is bottal járt, úgy is nehezen.
Gondolom, több a finanszírozás, ha mindent eltávolítanak.
Ez olyan, mint amikor egy kőművesnek egy kisebb munkát akarsz adni, ő meg a zsebe érdekében győzködik téged, hogy le kell bontani ezt és ezt.
Undorító ez a pénzéhség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!