Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem láttak el egy állami...

Ha nem láttak el egy állami rendelésen lehet belőle baj ha végigjárom az országban ezeket a szakrendeléseket amíg valamelyik el nem lát?

Figyelt kérdés
4 városba vagyok jogosult elmenni
szept. 25. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen gond, amit nem láttak el?
szept. 25. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem indokolt, nem fognak sehol ellátni.
szept. 25. 14:52
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem is tudom elképzelni, hogyha valakinek panasza van és jogosultan akar igénybe venni egy ellátást, akkor elutasítják. Vagy nem volt egyáltalán indokolt az ellátás, vagy valami nem volt rendben, nem volt megfelelő beutaló, stb., mi volt az oka nálad?
szept. 25. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezö vagy az, aki már több tucat kérdést kiírt, hogy szerinte agydaganata van, sok éve mászkál egyik orvostól a másikig, sokszor kivizsgálták, semmi baja sincs, de a hipochondriája miatt nem akar belenyugodni, vagy valami nagyon hasonló valaki.
szept. 25. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
De milyen szakrendelésre gondolsz pontosan? És hogy hogy négy városban is jogosult vagy? Ennyi lakcímed van?
szept. 25. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
szept. 25. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!