Ilyen a híres, jó nyugati egészségügy?
Figyelt kérdés
Egy angliai ismerősnek (őslakos, ha ez számít) letörött a fogából egy darab. Két és fél hetet kellett várnia egy sürgősségi időpontra, pedig fáj is neki, ott meg közölték vele, hogy nem húzzák ki, hanem másik fogorvoshoz kell mennie, mert komplikált eset - ami viszont plusz egy hét...szept. 24. 17:55
11/13 A kérdező kommentje:
Nyilván. De aki a magyar rendszert fikazza, az úgy állítja be, mintha a kinti sztk mennyivel jobb lenne. Pedig...
szept. 24. 22:32
12/13 anonim válasza:
Kérdező, nekem a kinti sztk-val(persze nem így hívják) nincsenek rossz tapasztalataim, sőt. Kint voltunk látogatóban, mikor az 1 éves gyerekem beteg lett, betelefonált nővérem és már vihettük is, várakozni se kellett. Mikor én ficamítottam ki a bokám, akkor csak bementünk, és nem akarok hazudni, kb fél órát ha vártunk..
13/13 anonim válasza:
12. Itt is van olyan, hogy csak fél órát, vagy még annyit sem kell várni. Ez a betegszámtól függ. Mindenhol! Sajnos jártam már sürgősségin itthon. Volt amikor térdficammal 5 percet vártam, volt amikor 20 percet.
Kérdező: nem jobb a kinti "SZTK" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!