Lesz egy egynapos urológiai sebészeti mutétem és előtte nap lenne egy szemészeti vizsgálatom azt elvégeztethetem emiatt nem lesz gond belole másnap nem zavar be nyugodtan megcsinalhatom?
Figyelt kérdés
Információkat szívesen fogadom ebben a kérdésben segitséget illetve tanácsot hogy helyes eszept. 22. 14:04
1/5 anonim válasza:
Ha csak egy szemészeti vizsgálatról van szó, abból nem kéne problémának lennie.
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Semmi köze hozzá,nyugodtan elmehetsz szemészetre.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak amiatt kérdeztem hogy adnak e ott valami cseppet ami miatt baj lenne a mutét napján
szept. 22. 16:41
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Max pupilla tágítót, ha olyan vizsgálatod lesz, de annak másnapra semmilyen hatása nincs már.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez biztos akkor nyugodtan elmehetek a vizsgálatra egy szem vizsgálatra megyek az sztkba
szept. 22. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!