Miért kell ma Magyarországon egy apró, sebészeti beavatkozáshoz, gyakorlatilag meztelenre vetkőzni(műtő ruhába)?
Amennyiben te ki mered jelenteni, hogy a ruhádon semmiféle szennyezödés nincs ami problémát okozhat úgy bátor ember vagy.
Amerikában minden iszonyat pénz, ott bele fér ennyi, de te lennél a legjobban felháborodva, ha hazamész és begyullad, elgennyesedik a sebed, mert te utcaruhában akarod müttetni magad…
Már elnézést, de ne keverjetek össze egy ápolatlan hajléktalannal! Ilyen meleg időben, van, hogy napjában többször is tisztálkodom, lecserélem a fehérneműt!
Másrészt, a sterilitás merő illúzió! A bőrfelület más részein, vagy a testszőrzeten, hajszálainkon ugyan úgy bevihetjük a kórokozókat!
Dr Pimple Popper nem műtőben dolgozik.
ahol ő van, az egy vizsgáló/kezelő helység ennek megfelelően alacsonyabb sterilitási feltételekkel. ilyenbe idehaza is bemehetsz utcai ruhában. a műtőbe ott sem.
amikor nekem szétvágták a hátam, hogy kinyomjanak belőle fél deci gennyet, meg kiszedjék a benőtt szőrszálat, én is utcai ruhában voltam. de nem is műtőben csinálták.
a kérdésed helyesen úgy szól, hogy miért kellett ehhez téged műtőbe vinni. azt viszont innen leginkább senki nem fogja tudni megmondani.
Lehet rosszul gondolom, de szerintem lehet abban eltérés, ha valaki általános célú műtőbe vagy egy olyan műtőbe kerül, ahol csak bizonyos testrésszel foglalkoznak.
Másrészt a TV az TV..
Szóval azért, mert nem vagy csöves, ebböl következik, hogy a TE szent ruhádon nincs szennyezödés? Tényleg? Te valami “bölcs-ész” vagy?
(Nem az igazi bölcsészeket akarom szidni, ezért írtam máshogy).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!