16 eves vagyok, hiperhidrozisban szenvedek ( tulzott izzadas ) hasznalhatom a Botox kezelest? Vagy hol lehet ezt megkerdezni?
mert ahol en vagyok, az orvosok nem tudjak es itt nem is talalhato Botox. tudtok ajanlani egy oldalt vagy valaszt?
elore is koszi :)
Esetleg egy plasztikai sebész is segíthet.
Mindenesetre először vizsgáltasd ki magad alaposan, nincs-e valami kezelhető (akár lelki eredetű) betegség a háttérben. Érdemes továbbá megvárni a serdülőkor végét, mert gyakran pusztán a hormonális változások okozzák ezt a nem kellemes állapotot.
Jaaj!nehogy egyből Botoxhoz fordulj!Az legyen a legutolsó amit kipróbálsz csak akkor ha tényleg semmi de semmi nem hat.
(Ezeket érdemes kipróbálnod: Solutio Antisudorica,Exodor, PerspireX,Certain Dri, Odaban )
Hol izzadsz? Ha hónaljon, akkor ezek a szerek segíthetnek?
Nekem a tenyerem és meg is csináltattam a botoxot már 10 hónapja és még mindig tart. 6-7 hónapig teljesen száraz volt a tenyerem, mostmár kicsit kezd visszajönni, de még egyáltalán nem zavaró.
Majd nyár előtt újra megcsináltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!