Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Műszakom előtt mennyi idővel...

Műszakom előtt mennyi idővel kell szólnom,hogy beteg szabadságra mennek?

Figyelt kérdés

Holnap reggel lennék műszakban,de borzasztóan vagyok így orvoshoz szeretnék menni.

És ha kiir kinek kell szólni?főnököm kell felhívni?

Boltos vagyok(egyedül viszem a boltot.)

szept. 13. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most tudod, hogy nem fogsz tudni bemenni, most szóljál a főnöködnek, hogy tudjon gondoskodni helyettesítésedről.
szept. 13. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen de orvosnál még nem voltam,utána akarok szólni.
szept. 13. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Akkor szólj neki, ha végeztél az orvosnál, bár, ha rosszul vagy, kizárt, hogy nem vesz táppénzre.
szept. 13. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Most szolj neki. Igy meg tud helyettest intezni. Momdd h holnap mesz orvoshoz
szept. 13. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:

3.

Addig meg áll a sor a bolt előtt?

szept. 13. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rosszul vagy, úgyis kiírnak. Ha ez neki nem elég, majd legfeljebb megker, hogy hívd fel a doki után, bár nem hallottam még ilyenről. Én amit eszlelem, hogy beteg vagyok és másnap tuti nem fogok tudni menni, egyből szólok a főnöknek, hogy tudjanak róla.
szept. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!