Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fogorvosoknál miért nem...

Fogorvosoknál miért nem alapvető hogyha találnak valamit akkor szólnak, kezelik?

Figyelt kérdés

Bárhova megyek fogászatra, kontrollra, magánba vagy sztk, mindenhol csak belenéznek a számba és csak hümmögnek úgy kell könyörögni hogy csináljanak valamit.

1-2 fogam például elkezdett szuvasodni amit magam is képes voltam felismerni mivel szám is bűzlött hiába mostam napi 3x. Na elmentem vele, szerintetek kezdtek vele valamit? Nem. Valaki elárulná hogy mi az oka ennek, vagy plusz borítékkal kell készülni a látlelet árán kívül, hogy csináljanak is valamit, mert már fogalmam sincs.

szept. 10. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ez meglepő. Nálunk ha találnak vmitelmondják, és ha lehetséges egyből kezelik.
szept. 10. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel még nem találkoztam. 76 éves vagyok.
szept. 10. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint ugyanaz a körzeti fogorvosunk, de magánba is ugyanazokhoz járhatunk.

Így van, ahogy mondod, azt várná az ember, hogy segítsenek, de semmi.

szept. 10. 16:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt tartom még esélyesnek hogy mivel sehol nem vagyok rendszeres vendég, (mivel gyakran más a lakhelyem és folyamatosan más-más fogászatoknál kell próbálkoznom a rossz tapasztalatok miatt) így mindenhol idegenként kezelnek és talán ilyenkor nyilván nem indulok pole pozícióból mint a Mari néni. De mint fizető páciens úgy gondolom én is megérdemelném a normális bánásmódot. Magamon akarok segíteni, az egészségemem és nem jutok semmire.

Örülök hogy másnak nem ez a tapasztalata, az nyilvánvaló volt számomra is hogy az élete során egy fogorvoshoz járókat másképp kezelik.

Egy fogorvos azért válaszolhatna..

szept. 10. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Nálam mindig így történt: bementem, kikérdezett, átnézte, röntgen után vissza, átbeszéltük, javaslatot tett, hogy mivel kezdjük, és elkezdte a kezelést, legközelebb folytatta a következő foggal, ha kellett.

szept. 10. 16:37
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Ez lenne a normális metódus igen, de nagyon sok helyen nem ez megy
szept. 10. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmm-hmm jelentése sztk-ban: na vazze, itt elég nagy a baj, ez legalább 7 alkalom lenne 4 hónapig, a fizetésem viszont ugyanannyi marad.
szept. 10. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Ezt legalább egy fogorvos írja?:D
szept. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!