Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvosnál időpontot egy...

Háziorvosnál időpontot egy hét múlva? LEHETSÉGES, HOGY HÁZIORVOS EGY HÉT MÚLVA TUDJA FOGADNI A BETEGET?? Én még ezzel nem találkoztam.Mi a tapasztalat?Asszisztensnek nem vagyok szimpatikus?

Figyelt kérdés

szept. 10. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen lehetséges. Nem sürgős a probléma és erre a hétre el vannak havazva.

Egyébként ez csak rosszabb lesz. Köszönhetően a rendkívül megnövekedett adminisztratív teendőknek és a kevés háziorvosnak.

szept. 10. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges, és adott esetben tökéletesen indokolt.

Ha neked valami kisebb problémád van (náthás vagy, egy anyajegyet akarnál megnézetni, stb), akkor értelemszerüen azokat veszik elöbb sorra, akiknek súlyoabb baja van (tüdögyulladás, szívbetegség)

szept. 10. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
2, náthával szánalmas egy hétre időpontt adni, mert mire odakerülsz, elmúlik.
szept. 10. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Náthával fölösleges orvoshoz menni!

Egy szívbeteg meg adott esetben egy hét múlva meghalt.

szept. 10. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

"Náthával fölösleges orvoshoz menni!"

És adott esetben egy fertőző betegségnél, pl. influenza és társai, táppénzre ki fogja kiírni?

szept. 10. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
A nátha meg az influenza teljesen más dolog, másrészt orvoshoz elsösorban nem a táppénz miatt kellene menni.
szept. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!