Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi az oka hogy egy magán...

Mi az oka hogy egy magán fogorvos nem ír be az EESZT-be hogy kezelt?

Figyelt kérdés
2024. aug. 26. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Adocsalo pl. Ha nem voltal vele megelegedve es nem kaptal szamlat, kuldd ra a NAVot. :)
2024. aug. 26. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Számlát adott
2024. aug. 26. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fogorvosom sem szokott, viszont ő számlát sem ad. (évek óta hozzá járok, ismer már)

Ellenben többször kapok kedvezményeket, pl. nem számolja fel a panoráma röntgent vagy egyéb mást.

Ja, ahogy a 1# írja, az enyém valószínűleg adócsaló. De elégedett vagyok vele és sokszor nekem is jól jön az a pár ezer Ft amit így nem kell neki kifizetnem.

Tudom nem szép dolog, mivel én is adózok rendesen, de így nem zavar a dolog.

2024. aug. 26. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan orvosok, akik utólag, a rendelés után töltik fel az EESZT-be az adatokat. Főleg azok, akiknek nincs egy erre alkalmazott asszisztense.
2024. aug. 26. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg adócsaló. Egyébként örülj neki, így megspórolsz egy pár ezrest. :D
2024. aug. 26. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
A fogászat alapellátás, csak az eseménykatalógusban van nyoma. Leletek nem látszanak, vagy csak utólag kerülnek fel.
2024. aug. 27. 00:02
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem mindig van hozzá írásos dokumentum, meg kell nézni az eseményeknél, ott lehet, hogy látszik.
2024. aug. 27. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
#5 a kettes kommentben irta a kerdezo, hogy kapott szamlat. Sosem ertettem, miert kell papagajkent leutanozni a valaszaimat (#1 voltam).
2024. aug. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!