Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ingyenes vagy nem túl drága...

Ingyenes vagy nem túl drága súlycsökkentő műtét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelne,hogy van Magyarországon olyan lehetőség,hogy a TB állja a testsúly csökkentéshez kapcsolodó műtéteket?

Gondolok itt gyomor ByPass vagy sleeve műtétre és társaikra. Ha pedig van lehetőség,hogy lehet neki kezdeni?

Sok lehurrogós komment,hogy edzeni kell,meg nem mocskot enni kerüljön el légyszi. Nem tudjátok mi áll a háttérben ;)

#fogyás #sleeve #Bypass #gyomorműtét #Súlycsökkentő műtét #TBalapú
aug. 24. 06:04
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem. Max a nagyobb fogyások után keletkező lógó bőr esztétikai kezelését műtéttel. Extrém túlsúly esetén elképzelhető, ha másképp nem megy a fogyás.
aug. 24. 06:14
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Nincs.

Én is megyek, 3,5 millió lesz.

aug. 24. 06:16
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Nincs. Kényelmi műtétek nincsenek ingyen
aug. 24. 06:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi all a hatterben?
aug. 24. 08:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy betegség miatt sokat híztam. 67 kg-ról,133kg-ra. A lábaim tönkre mentek a súlytól,így hiába a diéta,a gyógyszeres kezelés nem tudok fogyni többet 5-6kg-nál. Hiányzik a sport,de nagy fájdalmaim vannak. Pedig régen sportoltam. Gondolkodtam egy műtéten,a pénz is meg lenne rá,de szerettem volna utána járni,hogy van e esetleg valamilyen TB-által támogatott lehetőség,mint pl a mellkisebbítésnél.
aug. 24. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Es kezeles alatt allo pajzsmirigy-betegseggel nem lehet fogyni? Nem kotekedes, csak nem ertem.
aug. 24. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Magyarországon nincs. Szlovákiában már ingyenes, ha elér egy bizonyos testtömeg indexet és így csak a kórházi ellátást kell kifizetni a betegnek ami csak 570 € . Egyébként az egész Sleeve műtét ára 5500 € .

Egyik felvidéki rokonomtól tudom, mert most ősszel készül a műtétre, csak még 10 kg-ot kell neki fogyni a jobb beavatkozás végett.

2

Az valami különleges műtét lesz??

Törökben a Sleeve műtétet 3500 - 4500 €-ért végzik.

aug. 24. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:

#7: igen, ez egy új eljárás.

Kisebb a kockázata, kevésbé drasztikus, mint a sleeve.

aug. 24. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Picit kifejtenéd hogy miben különbözik a Sleeve-től?

aug. 24. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:

5

"A lábaim tönkre mentek a súlytól,"

Ez konkrétan hogyan nyilvánul meg? Nem bírsz vagy alig tudsz járni ill. csak bottal?

aug. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!