Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Befizettem a Egészségbiztosítá...

Befizettem a Egészségbiztosítást most éjszaka úgy, hogy nemrég jöttem rá hogy 24.ig van a 45 napos türelmi idő. Közleménybe beírtam az adóazonosító jelet névvel. Meg fog érkezni még ma a pénz? Hétfőn mennem kellene ellátásra és nem akarok piros lenni

Figyelt kérdés

aug. 23. 02:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen módon fizetted be? Csekken? Kártyás fizetés online? Utalás? Nem mindegy.

Bár olyan szempontból talán igen, hogy kicsi az esély rá, hogy egy nap alatt megérkezzen ÉS le is könyveljék.

De ha van ügyfélkapud, akkor töltsd le telefonra az egészségablak appot, abban van tb lámpa, ami folyamatosan frissül. Le tudod csekkolni hétfőn reggel, hogy mi a helyzet.

aug. 23. 05:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy lejár a 45 napos türelmi idő, nem leszel biztosítatlan. Utána is biztosított leszel, majd kiküldenek egy üres csekket postán, aztán azt kell befizetned következő hónap 12-ig. Ha azt se csinálod meg, akkor is biztosított leszel, ameddig össze nem gyűlik 6 havi adótartozásod.
aug. 23. 07:11
 3/4 A kérdező kommentje:
utalással fizettem be, de akkor legalább biztos hogy zöld leszek egy ideig így már :D
aug. 23. 08:41
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem kell zöldnek lenni, pirossal is ugyanúgy ellátnak.
aug. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!