Debrecen,klinikai központ gasztroenterológiai osztályán bódításban végzett vastagbéltükrözés?
Az a helyzet hogy az elmúlt évben és idén is volt vastagbélgyulladásom,és most az orvos beutalt vastagbéltükrözésre..
Annyit kell tudni rólam hogy fogtömésre fél év alatt vettem rá magam hogy elmenjek,és időpontfogalás után 2 hétig készültem rá,a beavatkozást megelőző néhány éjszaka alig aludtam.
Meglehetősen alacsony a fájdalomküszöböm,és ha az utcán elgyaloglok a helyi rendelő előtt már kiráz a hideg.
Tehát hiába a beutaló nem hiszem hogy el fogok menni,mert qvára be vagyok fosva már az egésztől,amúgy is történetek százait lehet olvasni a neten hogy mennyire fájdalmas beavatkozás.Még ha bódításban végzik is,én nem bízok benne,mi van ha végig érezni fogok mindent..azt nem bírom ki.
Volt valaki mostanában Debrecenben ezen a vizsgálaton?
Teljesen megértelek, én is bepánikolok hacsak rá gondolok, ha muszáj lenne, csak altatásban engedném, ezért sajnos fizetni kell, nem keveset.
Remélem elkerülhetem, és nagyon várom azt az időt amikor megszűnik az összes betegség.
Erről a Biblia ír, és a Teremtő nem hazudik az ígéretét tekintve.
Ha rendesek, akkor adnak egy kis Dormicum tablettát. Esetleg telefonon érdeklődd meg.
Ha altatást szeretnél és nincs egészségügyi oka ami indokolná, azt csak magánrendelésen fogják megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!