Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magán laborvizsgálatot tudok...

Magán laborvizsgálatot tudok egészség pénztári kártyával fizetni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne otthon és szinte sehol nem írják egy hely honlapján sem . De én csak akkor tudnám magán úton igénybe venni . Volt egy vérvételem, ahol nem kaptam meg az eredményt, mert valamit elrontottak .. És még egy vérvétel te mire időpontot kapok , az is itt ahol élek, elég hosszú idő .

aug. 22. 07:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Az egészségpénztári kártyánkkal minden OGYI-számmal ellátott gyógyszert és gyógyhatású készítményt megvásárolhatunk. Ezen kívül vehetünk babaápolási termékeket, gyógyászati segédeszközöket, szemüveget és kontaktlencsét, járhatunk magánorvoshoz, szűrővizsgálatokra, gyógytornára és fizioterápiás kezelésekre.

Igen, fizethetsz ep kártyával, de ha odatelefonálsz, ott is megmondják.

aug. 22. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!