Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Alvásmegvonásos EEG előtt...

Alvásmegvonásos EEG előtt reggel kihagyjam az antidepresszáns szedést és szedjem be később inkább?

Figyelt kérdés

Szedek még frontint, meg kávézni szoktam de olvastam, hogy ezek nem jók az agyi aktivitásra, így frontint nem szedtem be napok óta (nincs elvonásom mert nekem úgy írta fel az orvos, hogy akkor szedjem be ha szorongok, nem muszáj mindig)

kávét nem iszok aznap reggel

antidepresszáns kérdéses e, hogy okoz e problémát ha kiürül a szervezetemből, lesznek e intenzívebb eredmények EEG-n?

Azért itt kérdem meg ezt, mert nem mondtak semmit az orvosok róla az első vizsgálat előtt se, tudják miket szedek, kávéról se mondtak semmit, ehhez képest utána néztem interneten és mindegyik hatással van az agyi elektromosságra, de mintha rám akarnák húzni a vizsgálatokat...

2024. aug. 20. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom a választ a kérdésedre, de én a helyedben felhívnám az orvost még a vizsgálat előtt. Ha holnap reggel van, akkor még reggel előtte. Ha túl korán lesz a vizsgálat, akkor pedig vinném magammal a gyógyszert és akkor venném csak be, ha helyben valaki rábólint.
2024. aug. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!