Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 10.000 fős kis városban van...

10.000 fős kis városban van létjogosultsága egy házhozjáró masszőrnek? Főállásom mellé szeretnék egy mellékállást. Több masszőr is van a városban, a mai világban talán pénzük se nagyon van erre az embereknek. Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

2024. aug. 13. 15:10
 1/6 retektorta ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy rengeteg masszőr van. Ha valaki nem tud magával mit kezdeni, nem ért semmihez amivel pénzt lehetne keresni (ezt nem bántásból írom), akkor eszébe jut hogy masszőr lesz. Ettől még persze megérheti, ha ki tudsz alakítani egy ügyfélkört, de nem egyszerű.
2024. aug. 13. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled.
2024. aug. 13. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy jó masszőrnek van. Ehhez viszont vendégkör kell, akik ajánlanak...

A környékünkön is van pár, de kb az összes együtt nem tesz ki egy jót. Egyet sikerült találni, viszonylag messze is van. Neki viszont valami gond lett a kezével, úgyhogy egy jóideig nem tud vállalni senkit.

A környezetemből heten jártunk hozzá. Nyilván nem mindenki heti rendszerességgel, de páran kéthetente vagy kicsit ritkábban. Voltak heti vendégei is. Itt a környéken van olyan, akinek az árlistán van egyórás opció is, de annyit nem vállal, mert nem bírja.

Szóval szerintem egy jó masszőr híre gyorsan terjed.

Te szoktál járni masszőrhöz?

Az pl egy fontos szempont volna, hogy tudj különbséget tenni a jó masszázs és a simogatás között. És ezt most nem rosszból írom.

2024. aug. 13. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem ertem ezt a hazhoz jarast amugy..hogy lehet ugy?? Kanapen/agyon masziroznal amig te terdelsz mellette?

Elkepzelni nem tudom milyen lehet egy masszazs masszazsagy nelkul.

Az meg nem alapfelszereltseg mindenkinel gondolom

2024. aug. 13. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es: hozzám házhoz jön a masszőr, és hoz magával egy összecsukható masszázságyat, ami teljesen jó, semmi különbség nem érezhető a szalonban lévőhöz képest.
2024. aug. 13. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én házhoz járó masszőrként dolgozok.

Aki nem tudná van hordozható masszázs ágy. Egyébként így éri meg a legjobban. Ha valahová szalonba mész még bérletire kifizetsz alsó hangon 50-et tuti, és még nincs bevételed.

Nekem 2 év kellett míg felfedeztek igazán, igen sok a masszőr, jó ha nagy az ismeretséged mert leginkább megbízhatót keresnek és olyat akit ismernek páran. Amíg elterjedtem addig hirdetéseim voltak de 80%-ban. szájhagyomány útján alakult ki.

Kezdetben havi 1 volt.

Most napi 3 van. (többet nem is vállalnék)

Nekem szintén mellékes.

Van egy főállásom ahol fizetik ugye a járulékot utánam, így egy egyszerű vállalkozóim van kiváltva ami 15.000 Ft havonta. Ezzel számlát is tudok adni ha kétségeim vannak egy új embert illetően.

2024. aug. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!