Jó masszőrt tudtok ajánlani?? Igazából férfihez
szeretnék menni, de senki ne lásson bsls semmit.
Figyelt kérdés
A vállammal szeretnék amúgy menni, meg a hátammal. Váll, lapocka, hát, nagyon nehezen jön helyre. Sajnos úgy a googlebe nem találtam masszőrt, h rátudnék keresni, hogy most hol van férfi, hol nő?! Köszönöm.
Zsemler tibor. A sherlock rehab honlapjan tudsz hozza idopontot foglalni. Zugloban.
Bar nekem balazs viki jobban bejott, o a masik sherlokos helyen van, budan.
2023. nov. 27. 20:02
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek. Na akkor lehet megprobalom a női masszőrt majd. Nagyon köszönöm, meg azt is, h leírtad a személyes tapasztalodat.
Köszönöm a kis labdás tippet. Jelenleg kínomba nemtudom még melyik iranxba induljak el, mert meghalok a vállfáhdalomtól.... Lehet orvoshoz kellene menni, de ugye a kérdés hova, meg mire bekerülök orvoshoz tenyleg bedilizem. Es a munkahelyrol is most rúgtak ki, leepites miatt úgyh nagyon nem is tehetem meg h magandokit fizessek. Persze a masszőrt se annyira de az talán olcsóbb....
2023. nov. 28. 03:16
5/9 anonim válasza:
Most kezdd el intezni az orvost. Haziorvostol.beutalo, a beutalas helyere meg idopontfoglalas. Sokaig fog tartani de csak celzott kezelessel es gyogytoenaval fogsz meggyogyulni
A masszor a tuneteket enyhiti es nem az okot mulasztja el
2023. nov. 28. 10:59
6/9 anonim válasza:
Masszírozásban ismert a "kutyaharapás szőrével" elmélet, miszerint fájdalmat csak fájdalommal lehet eltüntetni. Szóval keresd meg a fájdalmas pontokat és masszírozd, nyomkodd őket. Nekem sokszor van olyan hogy szinte égnek a fájdalomtól ezek a pontok, a bepisilés kerülget amikor megmasszírozom, de utána mindig elmúlik. Szerintem a labda is egy jó ötlet, mert ezek a barázdák segítik megtalálni ezeket az érzékeny pontokat és csak görgetni kell. Egy idő után megszokja a kéz. Jól rá kell nyomni, ha bírod!
2023. nov. 28. 15:48
7/9 anonim válasza:
Ezek is jók tudnak lenni, de ehhez már lehet hogy inkább egy másik ember kell, mert nem úgy éred el a távolabbi pontokat, nem áll rá a kezedre.
Köszönöm mindenkinek. Rendben intezem a dokit is. Igen van egy olyan erzesem h ezen a terulwten amilyen allapotba vgyk, ezen a masszazs mar nem segít. Főleg ha sima nyújtásra is rosszabb lett.
2023. nov. 29. 01:45
9/9 anonim válasza:
Többet kéne mozogni, párszor elmenni futni, átmozgatni magad, nekem az is segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!