Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pattanásom van, szét kapartam...

Pattanásom van, szét kapartam az arcomat véresre, mi a teendő a szép arcért?

Figyelt kérdés
Nem volt még beérve, parfümmel megállítottam a vérzést.

aug. 7. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Vénlány maradsz.
aug. 7. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk ne kapard le...

Ha nem muszáj ne nyomkodd, heget is hagyhat.. Vannak erre speciális készítmények használd azt.

Sebre, főleg ami vérzik nem fújunk parfűmöt. Komolyan... Egy kicsit gondolkodj már, légyszíves.

aug. 7. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Parfümöt? Na ilyet se hallottam még.

Sose értettem hozzá nyúl, látja, hogy ez nem működik, egyre sebesebb lesz, egyre rondább, mégis folytatja.

aug. 7. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Hogy bírtad ki? Ilyen fájdalom tűrő képesség elég durva. Főleg pattanásnál, ami fájni szokott. Én ennél kevésbé fájdalmas dologtól is ordítanék.
aug. 7. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk én a fizikai fájdalmat nem bírom. Nincs is erős testem, legalábbis eléggé érzékeny vagyok.
aug. 7. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk az önuralom?
aug. 7. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Ne kapard szét.

A másik mennyi idős vagy és mi a nemed? Mert nekem általánosban volt nagyon sok pattanásom, de idő elteltével elmúltak, és nem kentem be semmivel sem. Azzal ha szétkaparod igazából csak rosszabb lesz.

aug. 7. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ki kell bírni (amúgy pont múltkor volt egy reggeli műsorban, hogy a pattanás nyomkodás kényszerbetegség), mert látod, szebb nem lesz.
aug. 7. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
A parfümöt mosd le...
aug. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!