Hogyan érvényesítsem az érdekeimet, ha nem kaptam megfelelő ellátást?
Örökletes vérnyomás problémából kifolyólag megszédültem 6 héttel ezelőtt és elestem, nagyon csúnya csuklótörést szenvedve, ami már elég szépen gyógyul, de még nem tudok írni tollal a jobb kezemmel.
Egy alkalommal szóltam már a háziorvosomnak, hogy a vérnyomás stabilizáló gyógyszert legyen szíves kiírni, de nem tartotta fontosnak. Ebből kifolyólag is következhetett be a baleset részben.
Így persze munkaképtelen voltam egy ideig és várom, hogy jobban legyek, de anélkül a gyógyszer nélkül nem biztos, hogy hosszú távon egészségesen funkcionálna a szervezetem.
Mi lenne a helyes teendő?
Valahogy be kell persze állítani. Régebben volt vérnyomás mérő itthon (amikor anyukám már súlyos beteg volt és kellett,) de az már elromlott.
Kedves 1-es! Szabad megkérdezni, hogy honnan vannak az egészségügyi ismereteid? Családban folytatott valaki esetleg egészségügyi tanulmányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!