Húgyhólyag kő eltávolító műtét után meddig kell bentmaradni?
Figyelt kérdés
Felvágós műtét lesz, nem húgycsüvön keresztül távolítják el.aug. 3. 08:17
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Ahol csinálják majd, ott minden ilyet elmondanak neked, aneszteziológussal úgyis kell beszélned, pl. érzéstelenítés lesz vagy altatás. Nem tudom mennyi pontosan, de pár nap lesz szerintem.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Ki az, aki lepontozta a választ? Ugyan árulja már el mi nem tetszett benne.
3/4 A kérdező kommentje:
"Nem tudom mennyi pontosan, de pár nap lesz szerintem."
Erre hogyan nyomhattam volna piroson kivül mást? Nem hasznos. Ennél általánosabb blablát nem is mondhattál volna.
Mindenesetre köszönöm az erőfeszítésedet!
aug. 4. 20:22
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Igen, és mit gondolsz nekem ezt honnan kellene tudni a te esetedben? Mindig egyedi, ennél konkrétabbat neked majd ott fognak tudni mondani. Minek írsz ki kérdést, ha nem fogadod el a választ? Trollkodsz csak, semmi értelme a kérdésednek. Örülj neki, hogy kaptál választ egy ilyen béna kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!