Elfogyott az epilepszia gyogyszerem, de az orvosomhoz csak augusztusba tudok menni?
Figyelt kérdés
Elfogyott a gyogyszerem, de nincs idopontom a dokihoz. Haziorvos nem tud irni, mert nincs papirom ami felhatalmazna ra:( most megprobalok idopont nelkul bejutni a neurologushoz, de ha szabin van nem tudom mit csinaljak. Ilyenkor kihez tudnek fordulni?
Tudom, tudom kerjek idoben idopontot… de 3 honapja kertem igyis az augusztusit:(
2024. júl. 23. 00:24
11/12 anonim válasza:
Vannak olyan gyógyszerek, amiket a háziorvos csak szakorvosi javaslat ellenében írhat fel, sőt olyanok is, amiket csak szakorvos írhat fel. Ha ilyen gyógyszert szedsz, akkor be kell menni a szakrendelőbe másik neurológushoz és elmondani, hogy nincs már gyógyszered és írnak fel annyit, ami elég addig, amíg eljutsz a saját neurológusodhoz. Ha nincs másik neurológus, az előzmények alapján az asszisztens is fel szokta írni.
12/12 anonim válasza:
9 el maximálisan egyet értek, szerencsére a kérdező tudja, hogy nem szabad abba hagyni a kezelést! Istenem mennyi ilyen ember van. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!