Elfogyott az epilepszia gyogyszerem, de az orvosomhoz csak augusztusba tudok menni?
Elfogyott a gyogyszerem, de nincs idopontom a dokihoz. Haziorvos nem tud irni, mert nincs papirom ami felhatalmazna ra:( most megprobalok idopont nelkul bejutni a neurologushoz, de ha szabin van nem tudom mit csinaljak. Ilyenkor kihez tudnek fordulni?
Tudom, tudom kerjek idoben idopontot… de 3 honapja kertem igyis az augusztusit:(
Nem magan. Igen, meg az elozo hazuorvosom, azota o elment, ujjal meg nem talalkoztam. Nekem gyogyithatatlan epilepsziam van, nincs olyan opcio, hogy “elmulik”. :/
A masik valaszoloval pedig nem szeretnek vitatkozni:)
Ilyenkor a szakorvos nem szokott írni ajánlást a hazidokinak, amivel ő is kiírhatja a gyógyszert?
Erre mindenképp rá kellene kérdezned, ha bejutsz bármilyen szakrendelésre + természetesen megkérdezni az új háziorvost is azért. Ha tényleg nem írhat, akkor tanácsoljon valami megoldást.
(A 4. szerintem úgy értette, hogy menj magándokihoz, oda biztos hamarabb bejutsz 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!