Ha egy állami intézményben már 2x átvertek, velük beszéljek erről vagy a betegjogi képviselőt hívjam?
Figyelt kérdés
Nem csinálják meg a műtétet úgy hogy megszünjenek végre a panaszaim mert ingyen nem hajlandóak, csak nem tudom hogy fognak az ilyenek reagálni meg megcsinálni rendesen a kezelést ha a képviselőhoz fordulok2024. júl. 21. 18:59
1/6 anonim válasza:
Lehetne konkrétabban, hogy miről van szó?
2/6 anonim válasza:
A képviselő majd a kórház igazgatójához küld, hogy ott panaszkodj.
3/6 anonim válasza:
Aztán majd ha oda kerül a sor, akkor majd megállapítják, hogy minden rendben van, nincs orvosi műhiba, rendesen, szakszerűen el lettél látva.
Ilyenkor az egymást gyűlölő orvosok összezárnak és megvédik egymást.
Tehát többször műtöttek.
Jó lenne látni az eddigi orvosi papírokat. Azokból kiderülhet, hogy miért kell ennyiszer műteni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarnám konkrétan ide írni, azért volt többször műtve mert nem csinálják meg ahogy kéne ezért nem múlik a fájdalom, nem tudom meddig bírom, egyre jobban fáj
2024. júl. 21. 20:29
5/6 anonim válasza:
Menj inkább másik intézménybe, legalább egy másodvéleményért.
(Azt hiszem így hívják, ha más véleményt is kérsz.) Úgy tudom mehetsz másik kórházba is.
6/6 anonim válasza:
Nem vertek át, hanem kóklerek. A magáneü. is tele van hozzá nem értő, fogalmatlan doktorokkal, akik a pénzedért cserébe nagyon kedvesek, bemutatkoznak és ha nem sikerül valami, akkor nagyon hihetően sajnálkoznak. Keress előbb egy jó orvost, aztán gondolkodj, hogy hogyan juthatsz be hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!