Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A vérvétel eredményben a “nem...

A vérvétel eredményben a “nem valid” kifejezés mire utal?

Figyelt kérdés

Ma reggel 8-kor voltam vérvételen, most fél órája töltötték fel EESZT-be.

Nyilván tudom mit jelent a kifejezés, de ez most azt jelenti, hogy a vérvétel fele pocsékba ment?

Elég fontos értékek lennének és így is már 10 napot vártam az időpontra. Vagy ez később még frissülni fog?

2024. júl. 11. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Automata végzi a mérést, orvosnak is validálnia kell.
2024. júl. 11. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez már kicsit megnyugtatóbb, mondjuk a rendelőbe is azt mondták, hogy holnap lesz fent és én is kicsit túlpörgöm a dolgokat.
2024. júl. 11. 18:42
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Frissülhet is addig amíg az adat zárás meg nem történik, általában másik hónap elején. Az a lényege, hogy elvégzik a vizsgálatokat, de ezeket ellenőrizni is kell és jóvá kell hagynia egy labor vezetőnek, ez nincs meg, de ettől még felkerül a felhőbe és az eredmények is megfelelőek lehetnek. Pl. nálunk az ultrahang ugyanilyen hónapok óta, mert nincs szakmai vezető, akinek erre van jogosultsága, de ha lesz, akkor ha tudjuk még, akkor validáljuk, sok jelentősége számodra nincs, mi szívunk vele.
2024. júl. 12. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod neked is, már minden rendben, ma estére validálva lett minden lelet, szóval megnyugodtam.:)
2024. júl. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!