Mennyire ciki megkérni az ,,alakulómat”, hogy menjünk el std szűrésre?:D
A potenciális jelöltnek már sok szexuális kapcsolata volt előttem, részleteket nem tudok, de minimum 10-szer több, mint nekem.
Alapvetően nem zavarna, de azért egy std szűrésre elmennék vele, nyilván akkor én is megnézetném magam. Erre hogy lehet finoman megkérni, vagy szokás ilyet, vagy nagyon gáz lenne?:D Persze csak ha felmerül a kérdés, hogy összejöjjünk (előtte nem tudnék belemenni szexbe, ilyesmibe)
Én akkor szoktam megkérni őket, hogyha arról van szó, hogy lekerülne a gumi. Amúgy addig nem, de akkor mindenhez gumi. Oráltól kezdve mindenhez. És kivétel nélkül mindig van. Ha gumi nélkül (amit én csak exkluzív kapcsolatban csinálok) akkor előtte mindenképp mind a kettőnknek kötelezően.
Ha neked előtte is jól esne, nincs ezzel semmi baj. Mond neki egyszerűen. Jobban éreznéd magad tőle, ha mind a ketten elmennétek STD szűrésre. Őszintén nekem az jel lenne, ha nem lenne hajlandó rá, hogy inkább hagyjam a dolgokat. Mert ha neki ennyire fontos az én és a saját egészsége is, akkor nekem olyan pár nem kell.
Én kerek perec megmondtam,hogy a gzmi nélkül akar,akkor megyünk szűrésre együtt
13 éve élünk együtt azóta.
Egyáltalán nem ciki,ha ellenkezik,hagyd a fenébe, nem azért mert esetleg elkaphatnál tőle valamit ( lehet,semmit), hanem mert egy nagyon fontos,jogos igényedet nem veszi figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!