Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kötelező szűrések? Lesznek...

Kötelező szűrések? Lesznek szankciók, ha nem megyünk?

Figyelt kérdés

Ma megint címoldalon olvastam erről az elmebajról... Hogy lehet bárkit is ilyesmire kötelezni??? Vastagbélszűrés, nőgyógyászat, emlőszűrés? Csupa kellemetlen és fájdalmas vizsgálat. Arról nem is beszélve, hogy mennyire megalázó ilyesmin résztvenni... Az ember akkor sem szívesen megy, ha muszáj, nemhogy csak úgy, mert "kötelező". Én biztosan nem kívánok ebben részt venni, és valószínűleg a párom sem.

Egészségügyisek, hallottatok már erről valami konkrétumot?

2024. jún. 26. 09:23
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem én írtam, de megsérülhet, akár ki is szakadhat a bél, fertőzésveszélyes, vérzés, satöbbi. Itt van részletesen:

[link]

2024. júl. 1. 17:55
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Mert kilyukasztották a belét és olyan gyulladást kapott. Én biztos nem fogok ilyenre menni, inkább elköltözök az országból de kényszeríteni nem fognak.
2024. júl. 1. 18:00
 23/49 anonim ***** válasza:
Kényszerrel nem fognak elvinni és szétkapni a lábad, gondolom fizetni kell, vmilyen formában, ha nem mész.
2024. júl. 1. 18:31
 24/49 anonim ***** válasza:
Amúgy én azt olvastam, hogy székletmintát kell adni, megnézik, hogy van-e benne vér. Ez a végbél/vastagbél vizsgálat. Akinek van, annak kell további vizsgálat. Tehát nem egyből feldugják a fenekünkbe a műszert....
2024. júl. 1. 18:33
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg minta lesz pozitív vérre, ami egészen triviális okokból fakadhat.
2024. júl. 1. 18:54
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Az is igaz!
2024. júl. 1. 19:05
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Nekem pl. van aranyerem, időnként (ha kemény a produktum), kicsit vérzik is. Az meg pont elég is lenne, hogy szétvizsgálják a beleit az embernek.
2024. júl. 1. 19:39
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
27, Pontosan. És ez spórolna a TB kasszának, emberek! :DDD Tényleg ennyire hülyének lehet nézni mindenkit? MOndjuk pár szociopata fasisztoid barmon kívül, aki ezzel jött itt is, ezt senki sem fogja bevenni, meg ugye valószínű, hogy ők sem hiszik el, egyszerűen csak az ürügyet keresik mások testi és lelki nyomorítására és kényszerítésére, de ezt így nem mondhatják ki, a TB lóvéra hivatkozás meg olyan jól hangzik.
2024. júl. 1. 20:35
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Max. a mintaadást tudják kikényszeríteni, persze az sem hiányzik. A tükrözésnek hosszas előkészületet igényel, ha odamegy vki anélkül, nem tudják megcsinálni és egyébként is alá kell írni. Nagyon nem bírnak magukkal, itt most már emberi jogokat vesznek semmibe.
2024. júl. 1. 22:52
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

EU alapjogi Charta 4. cikk

A kínzás és az embertelen vagy megalázó bánásmód és büntetés tilalma

Senkit sem lehet kínzásnak, embertelen vagy megalázó bánásmódnak vagy büntetésnek alávetni

A tájékoztatáson alapuló beleegyezéshez kötött egészségügyi beavatkozás mint amilyen a végbéltükrözés is, ha bármilyen módon is kényszerítve van, az igencsak kínzásnak minősül szerintem.

2024. júl. 1. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!