Veszélyes módon próbáltam fogyni, megbántam, most nem merek orvoshoz fordulni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
jún. 23. 20:59
1/7 A kérdező kommentje:
Külföldről rendeltem galandféreg petéket, egy fórumon mutatta meg egy lány hogy honnan érdemes . Sokat vettem be egyszerre. Olvastam hogy akár 10 méteresre is megnőhet. Már több mint egy éve bennem vannak. Most mekkora lehet? Sikerült is lefogynom, most 51kg vagyok és 179 cm. Ki vagyok borulva. Nem merek orvoshoz menni.
jún. 23. 21:02
2/7 anonim válasza:
Mond a háziorvosodnak hogy Ázsiában voltál és hogy azóta sokat fogytál. Kérj székletvizsgálatot
4/7 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz,azután pedig pszichológushoz.
Nagyon beteg lehetsz...
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ha szabad kérdeznem, honnan, illetve melyik oldalról szereztél be egyáltalán galandféreg pénteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!