Végbélrák az alábbi tünet, ha igen, mi a menete hogy eljuthassak szakemberhez, ha a haziorvos, csak akkor gyanakodna gondra, ha véresen lenne a széklet?
Az utóbbi időben gyakran van puffadásom. Vagy hasmenésem van vagy olyan szorulásom, hogy kézzel kell rásegíteni, hogy kijöjjön. Az elmúlt időszakban úgy néz ki a dolog, hogy addig kell nagy wc-znem míg ki nem jön minden különben székelési ingert érzek még. Hosszú ideig ülök a wc-n és szakaszosan jön ki, többnyira beindítas után
A mai napon, ahogy felnyúltam, kb 2 ujjpercnyire jobbra nem sima felületet éreztem, és amikor odanyomtam az ujjamat, akkor vékony hosszúkás kemény dudort tapintottam ki. Kihez forduljak? A háziorvosom támadó, más téren keresi mindig a megoldást. Pl 5x olvassam be magam stb. Valahova be lehet jutni TB alapon vagy csak 100 ezres magánokba? Köszi a válaszokat! Kérlek írjatok tapasztalatokat, nagyon kétségbeesett temetem magam. Bőven 50 alatt vagyok, 40 se vagyok és kisgyerekem van.
Vagy lehet belső aranyér is, esetleg polip.
Biztos nem fogod tudni magad diagnosztizálni.
Lehet emesztési zavar és a sok erőlködéstől meg nyúlkálástól lett egy belső aranyered. Még azt is hagy mondjam el, hogy a véres széklet sem biztos, hogy rák.
Létezik végbél repedés, vastwgbél gyulladás ..stb. nekem bélhurut miatt volt véres a székletem. Nem tudod magad diagnosztizálni. Menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!