Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Végbélrák az alábbi tünet, ha...

Végbélrák az alábbi tünet, ha igen, mi a menete hogy eljuthassak szakemberhez, ha a haziorvos, csak akkor gyanakodna gondra, ha véresen lenne a széklet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben gyakran van puffadásom. Vagy hasmenésem van vagy olyan szorulásom, hogy kézzel kell rásegíteni, hogy kijöjjön. Az elmúlt időszakban úgy néz ki a dolog, hogy addig kell nagy wc-znem míg ki nem jön minden különben székelési ingert érzek még. Hosszú ideig ülök a wc-n és szakaszosan jön ki, többnyira beindítas után

A mai napon, ahogy felnyúltam, kb 2 ujjpercnyire jobbra nem sima felületet éreztem, és amikor odanyomtam az ujjamat, akkor vékony hosszúkás kemény dudort tapintottam ki. Kihez forduljak? A háziorvosom támadó, más téren keresi mindig a megoldást. Pl 5x olvassam be magam stb. Valahova be lehet jutni TB alapon vagy csak 100 ezres magánokba? Köszi a válaszokat! Kérlek írjatok tapasztalatokat, nagyon kétségbeesett temetem magam. Bőven 50 alatt vagyok, 40 se vagyok és kisgyerekem van.

jún. 16. 20:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vagy lehet belső aranyér is, esetleg polip.

Biztos nem fogod tudni magad diagnosztizálni.

Lehet emesztési zavar és a sok erőlködéstől meg nyúlkálástól lett egy belső aranyered. Még azt is hagy mondjam el, hogy a véres széklet sem biztos, hogy rák.

Létezik végbél repedés, vastwgbél gyulladás ..stb. nekem bélhurut miatt volt véres a székletem. Nem tudod magad diagnosztizálni. Menj dokihoz!

jún. 16. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!