Egyszerű háziorvos feltud írni inhalátort vagy vissza kell mennem a pulmonológiára?
Figyelt kérdés
máj. 28. 20:26
3/8 anonim válasza:
Mondjuk Ventolint a háziorvos is felírhat.
4/8 anonim válasza:
Inhalátor készülékről van szó, ha jól gondolom, nem puffról.
5/8 A kérdező kommentje:
Ventolin Salbutamol. Nincsen vényem hozzá. Nem tudom most lehet e háziorvostól kérni, vagy pulmonológiára kell menni miatta. A háziorvos tudja, hogy asztmás vagyok. Ha előreakarnám hozatni az időpontot akkor sem tudnék rögtön elmenni.
máj. 28. 22:05
6/8 anonim válasza:
Én ventolint használok, évek óta nem voltam pulmonológusnál, a háziorvos írja fel.
7/8 anonim válasza:
Ventolint simán felírnak légúti fertőzésre is, a gyerekeim is kaptak többször sima gyerekorvostól akut megbetegedésnél. A felőtt háziorvos is ír Ventolint.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kaptam vényt hozzá mint sürgős eset. :)
máj. 29. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!